MVH | Airco & ventilatiesystemen
16572
page,page-id-16572,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Airco & ventilatiesystemen

Gezonde lucht én minder energieverbruik

Met MVH in Zaventem haalt u en specialist in ventilatie- en airconditioningsystemen in huis. En u profiteert van een perfect binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand.

 

Met een ventilatiesysteem op maat zorgt u ervoor dat de vervuilde binnenlucht vervangen wordt door vers gefilterde buitenlucht. Zo hebt u een minimum aan geurhinder, geen last van pollen en een aangenaam klimaat in huis. Wist u trouwens dat u met een warmteterugwinapparaat ervoor kunt zorgen dat niet alle warmte in de afgevoerde vuile lucht verloren gaat? Met een warmtewisselaar wordt die warmte gebruikt om de vers toegevoerde lucht te verwarmen. Dat zorgt meteen voor een flinke besparing op uw verwarmingskosten.

im2

Ook met een professioneel door MVH geïnstalleerde airconditioner kunt u ervoor zorgen dat uw slaap-, leef- of werkruimte een gezonde en aangename omgeving is, ook als de buitentemperatuur tropische waarden bereikt. Wij bieden verder aircosystemen die behalve koelen ook nog kunnen verwarmen, zodat u in de winter bijvoorbeeld in een kelder of op een zolder niet hoeft bij te verwarmen.

Onze merken

vasco
sp

De ventilatie- en aircospecialisten van MVH staan voor u klaar in de regio Machelen, Vilvoorde, Mechelen, Leuven en Zaventem.

Vraag nu uw offerte aan.