MVH | Airco & ventilatiesystemen
16926
page,page-id-16926,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Airco & ventilatiesystemen

Airco laten installeren?

Mvh , installateur van Airco  !

Laat je airco vakkundig installeren door MVH ! :

Wilt u airco installeren en heeft u daarbij graag vrijblijvend advies over het type airco dat zorgt dat uw woning of kantoor altijd de juiste temperatuur heeft? Bij Mvh staan wij u graag te woord om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden op het gebied van airco installatie.

Naast het koelen kan een airco installatie vandaag meerdere functies opnemen . Zo kan  uw aircotoestel ook de lucht verwarmen , drogen en de ruimte ventileren. Ook kan de lucht in de kamer met behulp van een filtersysteem gezuiverd worden. Contacteer ons voor meer info.

MvH installeert airco & ventilatie aangepast aan uw situatie

Iedere situatie is immers anders , wil u éen unit om uw slaapkamer of zolderkamer lekker fris te houden of bent u eerder op zoek naar een klimaatoplossing voor uw ganse woning?

De vakkundige airco installateur van MVH zijn gecertificeerde installateurs met een zeer ruime ervaring in het efficënt installeren van alle verschillende type airconditioning U kan bij ons terecht voor wand , plafond , vloer of ingebouwde airco .

Wil u enkel koelen in de zomer of ook verwarmen met uw airco installatie in de winter ?
Kiest u voor een budgetvriendelijke oplossing of wil u het neusje van de zalm op gebied van design en rendement ?
Graag bekijken wij afhankelijk van uw wensen en budget welke oplossing het beste bij u en uw woning past .

Een kennismaking inplannen ? Eerst nog een vraag ?
Contacteer ons vrijblijvend.

MVH Kiest voor Mitsubishi airco

Mitsubishi Airco behoort vandaag de dag tot 1 van de betere en grotere Airconditioning fabrikanten ter wereld.
Door onze jarenlange ervaring en de topkwaliteit van de installaties van Mitsubishi zijn we er zeker van dat u jarenlang zorgeloos zal genieten.

Airco installeren : wat zijn de kosten?

De prijs van een airco installatie is afhankelijk van verschillende factoren . Welke type heeft u nodig in functie van uw bestaande situatie , wat zijn uw eisen op het gebied van comfort , design en functionaliteit ?

Welk vermogen en energielabel dient het toestel te hebben , gaat u voor een basisuitvoering of wil u een volledig geluidloos toestel ?

TIjdens een kennismaking kijken we graag welke type airco installatie bij u past .

airco4
installatie airco zolderkamer
airco 1
airco6

Onze merken

1200px-Mitsubishi_logo.svg
Vraag nu uw offerte aan.