MVH | badkamerrenovatie
16587
page,page-id-16587,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Voor het inrichten of renoveren van uw badkamer bent u bij MVH aan het juiste adres!

Badkamerrenovatie : Eindeloos genieten van uw nieuwe badkamer :

De badkamer groeit meer en meer uit tot een centrale plek in huis. Hier spoelt men stress en zorgen van zich af. Een badkamer is vandaag dan ook zoveel meer dan enkel een functionele ruimte. Wilt ook u uw huidige badkamer (geheel of gedeeltelijk) in een nieuw kleedje steken en er een aangename ontspanningsruimte of zelfs een wellness badkamer van maken? Contacteer dan Mvh, samen realiseren wij uw droombadkamer.

Badkamerrenovatie : van eerste kennismaking tot uw droombadkamer

Uw badkamer is  verouderd en aan renovatie toe? MVH en zijn vakkundig team zijn gespecialiseerd in badkamerrenovatie sinds 1982.  Alles begint natuurlijk met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij uw wensen voor uw badkamerrenovatie in kaart worden gebracht . Bij het renoveren van een badkamer is het uiteraard belangrijk om goed rekening te houden met de toekomstige situatie .

 

U mag dan ook  rekenen op onze ervaring om u onmiddellijk een goed idee te geven van de mogelijkheden in functie van uw specifieke badkamersituatie. Na het kennismakingsgesprek krijgt u van ons een vrijblijvende en glasheldere offerte met een duidelijk omlijnd budget voor uw badkamerrenovatie.

Uw badkamer renoveren: Mvh, één aanspreekpunt !

Met Mvh kiest u voor éen centraal aanspreekpunt voor uw volledige badkamerrenovatie . Dit is uiteraard een enorm voordeel want zo zijn alle werken naadloos op mekaar afgestemd . Van afbraak van het bestaande sanitair , het installeren van nieuwe leidingen voor sanitair en verwarming tot het plaatsen van uw nieuwe badkamertegel voor vloer en wand. Er is dus slechts éen contactpersoon en dat zijn wij ! Op deze manier  bespaart u tijd en geld en hoeft u uw badkamer niet lang te missen .

Badkamerrenovatie : Klassiek , modern, design? Doe inspiratie op …

Hypermodern, klassiek of tijdloos? Door onze ervaring te bundelen met de kwaliteit van een selecte groep gerenommeerde merken en verdelers ,waaronder Van Marcke en Facq, kunnen we u altijd de beste oplossing aanbieden. U kan bij ons terecht voor een totale badkamerrenovaite maar ook als u enkel een nieuwe inloopdouche wil installeren of een toilet wil vervangen bent u bij ons aan het juiste adres. Kleine of grote badkamer ?  Wij renoveren uw badkamer steeds met evenveel passie en vakmanschap !

Totale badkamerrenovatie in Mechelen
Renovatie van badkamer in Leuven
badkamerrenovatie Vlaams-Brabant
badkamerrenovatie Vlaams-Brabant

Onze merken

facq
kinemagic
vanmarck
Vraag nu uw offerte aan.