MVH | Sanitair
16571
page,page-id-16571,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Sanitair

Sanitaire oplossingen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten

Met meer dan 35 jaar ervaring is MVH uit Zaventem gegarandeerd het juiste adres voor optimaal sanitair comfort. Geen enkele sanitaire techniek kent nog geheimen voor ons: waterleidingen, wc’s, badkamers, waterontharding of regenwaterrecuperatie, wij staan met een oplossing voor u klaar.

 

De ervaren en goed opgeleide medewerkers van MVH staan in voor een vakkundige installatie van uw complete sanitair, maar leveren natuurlijk net zo’n professionele service bij elk onderhoud of grote en kleine herstellingen. Een van onze specialiteiten is de totale badkamerrenovatie.

 

Bij het installeren of verbouwen van uw sanitair kiezen wij steevast voor duurzame producten van de allerhoogste kwaliteit. Onze keuze gaat vooral uit naar sanitaire producten die gebruiks- en onderhoudsvriendelijk zijn maar daarnaast ook op water en energie besparen. Zo kunnen we voor honderd procent garanderen dat u meteen van uw sanitaire installatie kunt gaan genieten en dat ook lang zult blijven doen.

 

Bouwen of renoveren? MVH verzorgt sanitaire installaties in de regio Zaventem, Leuven, Mechelen, Vilvoorde en Machelen (Brussel).

 

Informeer naar de sanitaire service van MVH en vraag meteen uw gratis vrijblijvende offerte aan!

Voor de service rekent u op MVH. Zo staan wij klaar voor het plaatsen, onderhoud, herstelling of het vervangen van uw centrale verwarming en verwarmingsketel, dit zowel voor aardgasketels als stookolieketels.

Vraag nu uw offerte aan.