MVH | Warmteboilers
16577
page,page-id-16577,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Warmteboilers

Uitleg over warmteboilers

Op zoek naar een degelijke warm water boiler? MVH reikt u met haar warmteboilers en warmtepompen de oplossing aan.

86ef1a97-2822-4be7-ba98-e51803e3af20_background

De behoefte aan warm water verschilt sterk van gezin tot gezin. Dat komt enerzijds door het verschil in het aantal gezinsleden en anderzijds door verschillende bad- en douchegewoontes. Als bijvoorbeeld ‘s morgens drie gezinsleden op hetzelfde moment naar het werk en/of naar school moeten, is er op korte tijd veel behoefte aan warm water. Bovendien moet een boiler ook voldoende sanitair water kunnen leveren op momenten waarop op andere punten in het huis gelijktijdig water wordt afgetapt, zoals bijvoorbeeld in meergezinswoningen.

Vitocell warmwaterboilers voldoen aan al deze eisen en zelfs meer: alle boilers zijn gemaakt van email of inox en dat in een elegant design, zodat u uw boiler overal kunt plaatsen. Met de Vitocell warmwaterboilers biedt Viessmann u een comfortabele oplossing om u van warm water te voorzien – de perfecte aanvulling op uw verwarmingssysteem.

Vraag nu uw offerte aan.