MVH | waterverzachter
16588
page,page-id-16588,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

waterverzachter

Waterverzachter

Bij MVH bent u aan het juiste adres voor uw waterverzachter en regenwaterrecuperatie.

Met een waterverzachter maak je komaf met kalkaanslag in huishoudtoestellen, kranen en waterleidingen. Je water zal zachter aanvoelen en beter smaken. Ook zal je geen tijd en geld meer moeten spenderen aan het ontkalken van toestellen.

Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u bij ons terecht. Of contacteer ons voor meer informatie! Wij zijn werkzaam in de regio Zaventem, Machelen, Vilvoorde, Brussel, Leuven en Mechelen.

Voordelen

Huishoudtoestellen gaan veel langer mee

De koffiemachine, het strijkijzer, een afwasmachine en een wasmachine zijn slechts enkele voorbeelden van huishoudtoestellen die werken op basis van water. Door gebruik te maken van hard water krijgen deze toestellen heel wat te verduren en ontstaat er al snel inwendige kalkafzetting. Dit zal ervoor zorgen dat de toestellen niet meer optimaal kunnen functioneren met schade als gevolg. Door gebruik te maken van een waterverzachter zullen huishoudtoestellen langer meegaan wat zorgt voor enorme besparingen op het huishoudbudget.

Minder zeep nodig

Bij verzacht water vermindert het verbruik van zeep, waspoeder en glansmiddel.

Daling energiekosten

Door het dichtslibben en verkalken van leidingen en huishoudtoestellen zal er meer energie nodig zijn om warmte door te geven via de verwarmingselementen van de toestellen.

Waterbehandeling

Een doordachte waterbehandeling kan heel wat problemen vermijden. Alles begint bij een correcte analyse door een expert. Op basis daarvan brengen we in kaart hoe u nog meer weldaden van uw water mag verwachten: filtering, ontharden, osmose,… Bij ons kiest u voor de meest up-to-date technieken, objectief professioneel advies en een samenwerking met de meest vooraanstaande bedrijven in dit vakgebied.

Regenwaterrecuperatie

De modernste BWT-technieken voor de bereiding van zuiver proceswater en regenwaterrecuperatie: membraan filtratie, ionenwisseling, omgekeerde osmose en electrodeïonisatie, hebben al ruim hun gading gevonden in de farmaceutische- en cosmetica sector en andere high tech bedrijven.

Wij werken met

bwt
Vraag nu uw offerte aan.