MVH | Gas & olieketels
16575
page,page-id-16575,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gas & olieketels

Gasketels

Gascondensatieketels: een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen! Bij MVH heeft u een keuze uit vloerketels en wandketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR-TOP). Enkele van deze verwarmingsketels op gas hebben ook een ingebouwde (zonne-)boiler.

 

Gasketels: een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen! MVH biedt u energiebesparende verwarmingsketels op gas aan met vloerketels, wandketels en lagetemperatuurketels, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (HR+).

 

Ook voor het onderhoud van uw gasketel moet u bij MVH zijn! Neem dus zeker eens contact op voor meer informatie of een prijs offerte.

Olieketels

Oliecondensatieketels: een zuinige oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen! Bij MVH heeft u keuze uit energiebesparende condensatieketels en bieden we u een hierbij vloerketels en wandketels aan, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (Optimaz elite). Enkele van deze verwarmingsketels op mazout hebben ook een ingebouwde (zonne)boiler.

 

Olieketels: een milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarming met een efficiënt vermogen! Bij ons heeft u keuze uit energiebesparende verwarmingsketels op stookolie met hierbij keuze uit vloerketels en wandketels, lagetemperatuurketels en waterverwarmers, allemaal met de kwalificatie hoogrendementsketels (Optimaz).

 

Ook voor het onderhoud van uw olieketels kunt u bij MVH terecht.

2704cb8f-b0db-484d-9157-f864fe9b0367_large
b7568c2b-53d7-43a2-bc3a-2e8d91d20c76_large

Onze merken

vm
vaillant

Daarnaast zijn wij ook uw specialist in ventilatie en badkamerrenovatie. Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op! Wij bedienen naast Zaventem ook Machelen, Vilvoorde, Leuven, Mechelen en Brussel!

Vraag nu uw offerte aan.