Boilers

Plaasten van een nieuwe Boiler voor uw Warm water?

Bent u van plan om een elektrische boiler te laten plaatsen of wilt u uw bestaande warmwaterboiler laten herstellen of onderhouden? Doe dan beroep op de vakmensen van MVH, met meer dan 36 jaar ervaring in verwarming en sanitair staan wij steeds voor u klaar!

Wij installeren, herstellen en onderhouden alle typen boilers gaande van grote elektrische boilers tot kleine keukenboilers alsook zonneboilers en warmtepompboilers! Neem dus gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende gratis offerte.

Contact

Vaillant boiler

Elektrische Boiler , professionele plaatsing en onderhoud!

Voor de voorziening van warm water in de badkamer en keuken is de installatie van een elektrisch boiler vaak de meest makkelijke en budgetvriendelijke oplossing. De nieuwste generatie boilers zijn bovendien zeer goed geïsoleerd zodat ze ook een mooie energiebesparing kunnen opleveren.

Uiteraard zal de capaciteit en de kwaliteit van de boiler een belangrijke rol spelen in het prijsplaatje. U doet dan ook best beroep op een vakman voor het maken van de juiste keuze bij het plaatsen of vervangen van uw boiler.

Onderhoud of herstelling van uw bestaande boiler of verwarmingstoestel? MVH biedt u een totaal service in sanitair en verwarming !

Voor welk type Boiler kan u terecht bij MVH ?

 • Grote elektrische boilers van 50 tot 300 liter
 • Keukenboilers van 10 of 15 liter
 • Zonneboilers
 • Warmtepompboilers

 

Graag bekijken we samen met u welke type warmwatertoestel het meest geschikt is in uw situatie en de benodigde capaciteit aan warmwater. éen ding staat vast wij werken bij MVH enkel met boilers van de kwaliteitsmerken: Vaillant, Daalderop, Junkers, Buderus en Ariston.

Meer Realisaties of een Gratis Offerte ontvangen ?

  Reken op MVH voor uw warm water en verwarming !

  Graag weten hoeveel uw nieuwe warwaterboiler gaat kosten? Prijs opvragen voor een onderhoud of herstelling?
  Bel ons even op of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

  Lees ook meer over de andere diensten van MVH zoals badkamerrenovatie en verwarming.

  Vaillant