Badkamerrenovatie

Eindeloos genieten van uw nieuwe badkamer

De badkamer groeit meer en meer uit tot een centrale plek in huis. Hier spoelt men stress en zorgen van zich af. Een badkamer is vandaag dan ook zoveel meer dan enkel een functionele ruimte. Wilt ook u uw huidige badkamer (geheel of gedeeltelijk) in een nieuw kleedje steken en er een aangename ontspanningsruimte of zelfs een wellness badkamer van maken? Contacteer dan Mvh, samen realiseren wij uw droombadkamer.

Contact

Badkamer renoveren

Badkamerrenovatie

Van eerste kennismaking tot uw droombadkamer

Uw badkamer is  verouderd en aan renovatie toe? MVH en zijn vakkundig team zijn gespecialiseerd in badkamerrenovatie sinds 1982.  Alles begint natuurlijk met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij uw wensen voor uw badkamerrenovatie in kaart worden gebracht. Bij het renoveren van een badkamer is het uiteraard belangrijk om goed rekening te houden met de toekomstige situatie.

U mag dan ook rekenen op onze ervaring om u onmiddellijk een goed idee te geven van de mogelijkheden in functie van uw specifieke badkamersituatie. Na het kennismakingsgesprek krijgt u van ons een vrijblijvende en glasheldere offerte met een duidelijk omlijnd budget voor uw badkamerrenovatie.

Realisaties

Badkamerrenovatie : klassiek , modern, design? Doe inspiratie op …

U kan bij ons terecht voor een totale badkamerrenovatie maar ook als u enkel een nieuwe inloopdouche wil installeren of een toilet wil vervangen bent u bij ons aan het juiste adres. Kleine of grote badkamer? Wij renoveren uw badkamer steeds met evenveel passie en vakmanschap!

Meer Realisaties of een Gratis Offerte ontvangen ?

  Uw badkamer renoveren

  Mvh, één aanspreekpunt !

  Met Mvh kiest u voor één centraal aanspreekpunt voor uw volledige badkamerrenovatie. Dit is uiteraard een enorm voordeel want zo zijn alle werken naadloos op mekaar afgestemd. Van afbraak van het bestaande sanitair, het installeren van nieuwe leidingen voor sanitair en verwarming tot het plaatsen van uw nieuwe badkamertegel voor vloer en wand. Er is dus slechts één contactpersoon en dat zijn wij ! Op deze manier bespaart u tijd en geld en hoeft u uw badkamer niet lang te missen.

  facq
  Van Marcke
  Kinemagic