Zonneboiler Installeren?

MVH specialist in Thermische zonne-energiesystemen

Bent u op zoek naar een duurzame en energiebesparende manier om warm water op te wekken? U overweegt de installatie van een zonneboiler?

Een zonneboiler functioneert samen met de zonnecollectoren die wij op het dak van uw woning plaatsen. De zonnecollector vangt het zonlicht op en zet het om in warmte. Het water in het voorraadvat wordt op die manier voorverwarmd voor het naar uw verwarmingsketel doorstroomt en kan u tot 65% energie besparen op de productie van uw warm water.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de verschillende types zonneboilers ? Wij geven u graag vrijblijvend advies en een gratis offerte.

Contacteer ons

Warm water via zonnepanelen / zonneboiler.

De voordelen op een rijtje:

 • Lagere energiekosten, tot 65% minder verbruik voor de aanmaak van warm water en 35% voor de ondersteuning van uw verwarming.
 • Makkelijk te integreren in uw bestaande verwarmingsinstallatie
 • Hoog rendement verzekerd, zelfs in de winter
 • Geen CO2 uitstoot
 • Onderhoudsvriendelijk

Verschillende typen zonneboilers / zonnecollectoren

Bij MVH werken wij enkel met de innoverende systemen van de kwaliteitsmerken Viessmann en Vaillant . Kort samengevat worden er twee soorten thermische zonnepanelen gebruikt: vlakkeplaatpanelen en vacuümbuispanelen. Afhankelijk van uw situatie adviseren we u welk type zonneboiler het best bij u past voor het behalen van een zo hoog mogelijk rendement!

Meer lezen over de technische werking van een zonneboiler? Info over de typen zonnecollectoren?

Meer Realisaties of een Gratis Offerte ontvangen ?

  Offerte aanvragen voor de installatie van een zonneboiler?

  U overweegt de installatie van thermische zonnepanelen?

  Mvh beschikt met 36 jaar ervaring over een enorme expertise op het gebied van verwarming en sanitair.
  Als professionele zonneboiler installateur van de merken Viessmann en Vaillant kan u bij MVH terecht met al uw vragen. Wilt u graag weten hoeveel de installatie van een zonneboiler kost? Neem dus gerust contact met ons op voor het bekomen van een gratis offerte!

  Viessmann
  Vaillant