MVH | Radiatoren
16580
page,page-id-16580,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Radiatoren

De beste radiatoren

Bij MVH werken wij voor onze radiatoren samen met Radson. Ook voor het onderhoud van uw radiator kunt u bij ons terecht. wij zijn immers uw radiator specialist!

Radson, een gezinsbedrijf opgericht in 1966, is vandaag een toonaangevende producent van radiatoren geworden in Europa. Sinds 1990 maakt het bedrijf in Zonhoven deel uit van de Rettig ICC Group, een Finse multinational, en bezit ze filialen in Frankrijk en Nederland.. De Belgische productie-eenheid produceert dagelijks een 7.000 à 10.000 radiatoren.

Radson bouwde een stevige internationale reputatie op dankzij de ontwikkeling van het revolutionaire principe ‘2 op 1’: twee convectorlamellen op één enkel warmwaterkanaal. Die innoverende lastechniek, in combinatie met de specifieke vorm van het binnenpaneel van de radiator, verzekert een hoge warmte-afgifte en een snelle opwarming.

Onze merken

radson
zehnder
laurens
vasco
Vraag nu uw offerte aan.